Wie zijn wij?

Medewerkers van Gastouderopvangbureau Just 4 Kids

Bij GOB Just-4-Kids wordt leiding gegeven door Yvonne Buijsen-Duran. Zij is reeds vele jaren werkzaam in de kinderopvangbranche en heeft een pedagogische en psychologische opleiding als basis. Haar doel is het aanbieden van een goede kwaliteit van gastouderopvang in Roosendaal en omstreken.

In de pedagogische begeleiding en de contacten met (gast)ouders zijn Natalja Raats en Kim Simons de aangewezen specialisten. Zij zijn beide verantwoordelijk voor het vinden van een fijne gastouder en voeren hierbij de intake- en koppelingsgesprekken uit. Ook controleren zij de gastouders intensief en geven zij pedagogische ondersteuning waar nodig. Zij zijn de contactpersonen voor zowel de gastouders als de vraagouders en proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen in de opvangvragen. Zij hebben beide een HBO pedagogische scholing.

Daarnaast is Mandy Kempenaars werkzaam voor alle financieel administratieve dienstverlening bij GOB Just-4-Kids. Zij verzorgt daarbij de financiƫle handelingen die van belang zijn voorafgaand, tijdens en na het afnemen van kinderopvang.

V.l.n.r. Natalja, Mandy, Yvonne en Kim.

Contact pagina

Inlog portaal

Inlog Gastouder