De beste gastouder voor je kind

versiering

Persoonlijke opvang voor jouw kind


Je wilt het allerbeste voor jouw kind, ook op momenten dat jij er niet kunt zijn. Een gastouder kies je wanneer je gaat voor een persoonlijke opvang binnen de veiligheid die een woonomgeving met zich meebrengt. Het geeft een huiselijk gevoel en deze kleinschaligheid zorgt er ook voor dat jij als ouder, maar ook je kinderen échte persoonlijke aandacht krijgen.


Gastouderopvang is veruit de meest flexibele opvangvorm die we kennen. Onze gastouders vinden het belangrijk om zoveel mogelijk klaar te kunnen staan voor jouw kind. Ze zijn flexibel en kunnen zelf de dagindeling bepalen.


Onze gastouders weten hoe belangrijk goede opvoeding is en genieten enorm van de dagelijkse zorg voor kinderen. Niet alleen hebben ze vaak jarenlange ervaring het onderwijs of gastouderopvang, ze zijn daarnaast ook goed geschoold en worden doorlopend intensief begeleid.


Persoonlijk


Flexibel


Kleinschalig

versiering

Wij zoeken lieve gastouders!


Wil jij zelf misschien heerlijk vanuit je eigen huis werken? Wij zijn nog op zoek naar gastouders! 


Je bent flexibel in je dagindeling en kunt die op elk moment zelf bepalen naar behoeften van jezelf en de kinderen. De opvang vindt plaats in je eigen huis. Deze kleinschaligheid zorgt voor veel één-op-één aandacht voor de kinderen.


En je doet het allemaal niet alleen! Wij zorgen voor een goede begeleiding. Door onze pedagogische achtergrond is het mogelijk om je adviezen te geven bij de opvoeding van de kinderen. Ook zijn we op een actieve manier betrokken bij de werving van nieuwe kindjes. 


Ben jij of ken je iemand die een huiselijke en prettige sfeer kan bieden? En heb je ervaring in het onderwijs of gastouderopvang? Lees op deze pagina meer informatie.