De beste gastouder voor je kind

Tarieven en toeslagen

versiering
grid voor eenvoudige pagina layout

Tarieven

Jij kiest voor kwaliteit en voor flexibiliteit in een persoonlijk jasje. Bij Just-4-Kids vinden we deze uitgangspunten vanzelfsprekend. Evenals een eerlijk uurtarief en urenregistratie.


Onze gastouders zijn vrij om hun eigen tarief te bepalen, maar wij hebben voor 2023 ons adviestarief liggen op € 6,85. Dit tarief is exclusief de kinderopvangtoeslag. Voor meer informatie over de kinderopvangtoeslag, klik hier.Onze grote kleine letters

  1. We brengen de opvang per kwartier in rekening, waardoor je nooit teveel zult betalen. Wel neem je een minimaal aantal uren per maand af vanwege het opbouwen en behouden van de band tussen de gastouder en het kind.
  2. De facturen die je krijgt, zijn gebaseerd op de daadwerkelijk afgenomen uren, met inachtneming van de contractueel vastgelegde termijn voor het wijzigen van de opvanguren.
  3. Elke maand worden de opvanguren in een digitale urenstaat aan jou overlegd en ondertekend.
  4. Soms kan een gastouder zelfstandig een vergoeding voor het eten in rekening brengen. Dit wordt altijd van tevoren met je afgesproken

Nog steeds enthousiast? Bel ons voor een eerste kennismaking!
Toeslagen

Om recht te hebben op kinderopvangtoeslag en dus op een teruggave van een aanzienlijk deel van de kinderopvangkosten, moeten zowel de kinderopvang als de aanvragers van de toeslag aan enkele voorwaarden voldoen. Gastouderbureau Just-4-Kids en al onze gastouders voldoen aan deze voorwaarden!


De voorwaarden waar jij aan moet voldoen, zetten we graag voor je op een rijtje, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Heb je na het lezen hiervan toch nog vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!


Waar moet jij aan voldoen om de toeslag te ontvangen?

  • Je hebt de Nederlandse nationaliteit, of je hebt een geldige verblijfsvergunning.
  • Je hebt 1 of meer inwonende kinderen en ontvangt hiervoor kinderbijslag of een pleegouderbijdrage.
  • Het kind waarvoor je kinderopvangtoeslag vraagt, zit nog niet op het voortgezet onderwijs.
  • Jijzelf of je partner betaalt de kosten voor kinderopvang.
  • Je werkt (in dienst van een werkgever, als zelfstandige of in de onderneming van je partner).
  • Of: Je ontvangt van de gemeente of UWV een bijdrage op grond van de Wet op Kinderopvang.

Deze voorwaarden gelden ook voor je toeslagpartner.


Je kunt meer lezen over de kinderopvangtoeslag op de site van de Belastingdienst. Maar heb je vragen? Bel ons dan even!

Ons gastouderbureau voldoet aan de nieuwe regels voor het ontvangen van de kinderopvangtoeslag. Per 1 januari 2022 is dit verplicht maar dit doen wij reeds sinds 2020.

Nog een laatste advies: Controleer regelmatig of uw toeslaggegevens nog kloppen. Misschien dat er in de tussentijd een opvangdag bij,- of afgegaan is. Dit kan op mijntoeslagen.nl of gebruik de kinderopvangtoeslag app van Belastingdienst/Toeslagen.


maandelijke gegevens levering

Landelijk Register Kinderopvang

Gastouderbureau Just-4-Kids is officieel geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK), waardoor je als vraagouder het recht hebt op Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Om het exacte bedrag te berekenen dat je via de toeslagen kunt verkrijgen, klik hier.


Persoonlijk


Flexibel


Kleinschalig

versiering-2