De beste gastouders uit Roosendaal

Voor Ouders

versiering
grid voor eenvoudige pagina layoutHet is niet niks, de keuze voor een geschikte opvang voor jouw kind. Zeker als je nog maar net een baby hebt, wil je zeker weten dat je jouw belangrijkste bezit ergens veilig achter kunt laten.

Je krijgt in je omgeving heel veel goede tips van buren, ouders en vriendinnen. En er is ook veel keuze: kies je voor kinderopvang aan school, voor buiten-kinderopvang of voor het huiselijke van een gastouder.

Uiteindelijk zijn er een aantal dingen die jij zwaar laat wegen bij jouw keuze. Als eerste is daar de persoonlijke klik. Daarnaast moet de organisatie professioneel zijn, je wilt niet teveel gedoe.

Het goede gevoel

Als gastouderbureau zijn wij er om je het goede gevoel te geven. We zijn de spil tussen jou als vraagouder en de gastouder. We zorgen voor een open en duidelijke communicatie en zijn eerlijk over de beste oplossing die bij jou past. Goed bereikbaar zijn en snel terugbellen hoort hier vanzelfsprekend ook bij.

Wanneer je zwanger bent of om een andere reden opvang zoekt voor je kindje of kinderen, kan je meteen contact met ons opnemen, we staan klaar om al je vragen over onze kinderopvang te beantwoorden. Je kunt er dan voor kiezen om vast vrijblijvend in te schrijven, zodat we ons kunnen richten op een goede invulling van de opvang voor jouw kindje.

Jouw gastouder

Het draait om het welzijn van jouw kind. Daarom staat de klik met de gastouder voorop. We willen er zeker zijn dat jij je kind met een gerust hart achterlaat.

Het regelmatige contact wat wij hebben met onze gastouders gecombineerd met onze jarenlange ervaring in deze branche, maken dat we goed kunnen inschatten welke gastouder het meest past bij jou en jouw kind.


Persoonlijke aandacht

Professionaliteit en kwaliteit maar bovenal persoonlijke aandacht vinden wij ontzettend belangrijk. Na het eerste kennismakingsgesprek kennen we jou en jouw kind bij naam. En omdat we ook onze gastouders persoonlijk kennen, kunnen we altijd de beste match maken.

Want naast een professionele manier van werken en een veilige omgeving wil je als ouder toch gewoon een hele lieve oppas voor je kind!


Persoonlijk


Flexibel


Kleinschalig

versiering-2